
Süper toto süper Lig’in 31. haftası geçtiğimiz günlerde tamamlandı de takımlar milli maç arası verdim. Beşiktaş ekibi milli maç arasına 64 puanla Lider olarak girdi. Siyah-beyazlı Beşiktaş’ın hedefi bu sene hem ziraat Türkiye kupasını kazanmak hem de şampiyonluk kupasını kaldırmak.
Ezeli rakipleri ile arasında üç ve beş puan olan Beşiktaş’ın bir hafta eksiği de var ve oldukça avantajlı bir konumda yer alıyor. Beşiktaş bu avantajını kaybetmemek için milli maç arasından sonra oynanacak olan maçları kayıpsız bir şekilde devam ettirmek istiyor.
BEŞİKTAŞ FORMDA
Şampiyonluk kupasını kaldırılmasına, süper toto süper ligin bitmesine 11 hafta kaldı. Beşiktaş ve 11 haftayı oldukça iyi değerlendirecek ve şampiyonluk kupasını kaldırmak için varını yoğunu sahaya koyacak.
Şampiyonluğa en yakın takım olan Siyah-beyazlı kara Kartal Beşiktaş bu yakınlık durumunu bozmadan 11 haftayı tamamlamak istiyor. Beşiktaş derbilerde bu sezon oldukça başarılıydı.
Fenerbahçe derbisinde deplasmanda, Kadıköy’de oynadılar 143 kazanırken evinde oynadığı derbiyi berabere tamamladım. Evinde oynadığı Galatasaray derbisini kazanırken Deplasmanda oynayacağı Galatasaray derbisi için şimdiden hazırlıklara başladım.
Beşiktaş’ın oyuncuları özellikle yabancı uyruklu oyuncuları en iyi dönemlerini geçiriyorlar şu an. Özellikle milli maç arasında ve milli maça giden yabancı oyuncuların performansını izledikçe anlıyoruz ki Beşiktaş kendi içerisinde adeta bir yıldızlar takımı oluşturmuş.
Sahada oynayan oyuncuların her biri kendi alanlarında oldukça başarılı. Kalecileri ersin destan oğlu dünyanın en iyi kalecileri en iyi futbolcuları arasındaki en genç Listeye girerek bir ilki başardım. Ersin destan oğlu gelen tüm hücumları gelen tüm atakları püskürterek Beşiktaş’ın kalesini adeta bir sır gibi korudu.
SERGEN YALÇIN ÖĞRENCİLERİNE İNANIYOR

Milli maç arasında milli maçlara giden oyuncular haricinde süper Toto Süper Lig’in 32. haftasında karşı karşıya gelecekleri Kasımpaşa maçı için hazırlıklara başlayan Sergen Yalçın ve öğrencileri bu maçı kazanarak kalan 11 haftanın hepsini galibiyetle bitirmek istiyorlar. Önlerinde hem 11 hafta hem de ziraat Türkiye kupası final maçı var.
Beşiktaş ekibi tüm bu maçları galibiyetle kazanarak en iyi sezonunu geçirmek ve hem taraftarlarına hem kendilerine hem de yönetime kupaları armağan etmek istiyorlar. 11 haftada neler olacak Beşiktaş iki kupayı da birden kaldıracak mı istediği performansı sergileyip maçlarda kayıpsız bir şekilde bir performans ortaya koyacak mı merak ediliyor.
Comments are closed.