Galatasaray Alanyaspor

Galatasaray Çeyrek Final Mücadelesine Yenilgi İle Başladı

Posted by

Ziraat Türkiye Kupası mücadelesinin çeyrek final mücadelesi dün Galatasaray ve Alanyaspor ekipleri arasında yaşandı. Mücadelenin yenilen tarafı sarı kırmızılılar oldu.

Ziraat Türkiye Kupası için çeyrek final heyecanı Galatasaray ve Alanyaspor ekipleri arasında yaşandı. Mücadeleden 2-0 galip ayrılan takım Alanya oldu.

Çeyrek finalin ilk müsabakasını yaşayan Galatasaray ve Alanyaspor ekipleri, iki ekibin taraftarlarına da benzersiz bir kupa heyecanı yaşattı. Uzun süredir beklenen müsabakadan, deplasmanda mücadele eden cimbom 2-0 mağlup olarak ayrıldı.

Maça damgasını vuran ve son derece başarılı bir oyun sergileyen Erol Bulut’un ekibinin galibiyetini ise 21’inci dakikada Bakasetas ve 55’inci dakikada Junior Fernandes’in ağlara göndermiş olduğu toplar getirdi.

Savunma Hataları Fatih Terim’i Çıldırttı

Savunmada yaşanan hatalardan dolayı Fatih Terim’in çok fazla sinirli olduğu anlaşıldı. Yenilgi alan tecrübeli Teknik Direktör, maç sırasındaki hatalardan dolayı çıldırdı.

Bahçeşehir Okulları’nda oynanan kupa mücadelesinin yönetim kadrosunda ise hakem Ali Şansalan, hakem Kemal Yılmaz ve hakem Cem Satman yer aldı.

Comments are closed.