Galatasaray Cephesinde Son Hazırlıklar

Bu sezon 3 yerli oynatma zorunluluğu uygulamasında sorun yaşamayan Galatasaray, yabancı sınırının getirdiği kural olarak seneye 4 yerli oyuncu ile sahaya çıkmak zorunda kalacak bundan dolayı Kaan Ayhan Sarı kırmızılıların gündemine girdi.

Sarı kırmızılıların teknik direktörü Fatih Terimin milli takımda görev yaptığı dönemde milli takıma davet edip ilk kez forma şansı verdiği 26 yaşındaki Kaan Ayhan’ın transferi konusunda Galatasaray’ın en büyük kozu Tecrübeli hocası Fatih Terim.

Konyaspor karşılaşmasından sonra hem Berkan’ın hem de Marcao’nun cezalarının bitecek olması bu oyuncuları derbide sahada görme ihtimalimizi oldukça güçlendiriyor.

Aslanın savunma ikilisi olan Nellson ve Marcao’nun süper ligdeki performansını da belki de ilk kez Beşiktaş derbisinde göreceğiz. Hazırlık maçlarında bu ikilinin görev aldığı maçlarda Galatasaray 9 gol yedi.

ÖMER BAYRAM FORMAYI KAPACAK GİBİ GÖRÜNÜYOR

omer bayram galatasaray 1589792471 38813

Sarı kırmızılı takımın bir başka sol bek’ i Ömer Bayram bir türlü taraftar ile yıldızı barışmayan oyuncu performansında ki değişiklik teknik heyetin dikkatinden de kaçmamış görünüyor.

Süper lig de oyuna sürekli sonradan dahil olan oyuncu göstermiş olduğu performansı ile yavaş yavaş formayı kapacak gibi görünüyor.

Sonradan oyuna dahil olduğu maçlar da 144 dakika süre ala bilen Ömer Bayram 2 asist katkısı yaptı.

Hollandalı oyuncunun düşen performansında şans verilmesi halinde Ömer Bayram ‘ın daha iyi işler yapacağı görünüyor.

Bu sezon ilk milli ara dönüşünü bir derbi maçıyla yapan ve 2-0’dan geriye geldiği maçta Galatasaray karşısında 2-2 berabere kalmayı başaran Trabzonspor, Ekim ayında verilen aradan sonraki ilk maçında ise sahasında Fenerbahçe’yi konuk edecek.

Bu maçta alacağı bir galibiyetle rakibini liderlik koltuğundan etme ihtimali bulunan Trabzonspor, milli arada oyununun en önemli oyuncularından birisi olan Marek Hamsik’in sakatlandığı haberini almıştı.

Konyaspor’dan Sonraki Hedef Lokomotiv Moskova

3buyukler.com Konyaspor Galatasaray Macina Hazirlaniyor 2

Sarı kırmızılı Galatasaray’da Konyaspor maçında galibiyet aranacak ve sonrasında Avrupa Ligi maçında deplasmanda gidecek. 21 Ekim’de Lokomotiv Moskova ile karşı karşıya gelecek olan Galatasaray Beşiktaş derbisi öncesi maçları kazanmak ve puanları toplamak istiyor.

Fatih Terim öğrencilerine güveniyor ve bu maçları kazanacaklarına inanıyor.

Hakkında Mücahit Yılmaz

Mücahit Yılmaz, 3buyukler.com bünyesinde spor yazarı olarak görev yapan deneyimli bir içerik üreticisidir. Özellikle Türk futbolu ve büyük kulüpler üzerine hazırladığı analizler, maç değerlendirmeleri ve güncel spor içerikleriyle okuyucularına tarafsız ve akıcı bilgiler sunmaktadır. Spor gündemini yakından takip ederek kaliteli ve özgün içerikler üretmeyi hedefler.

Ayrıca inceleyebilirsiniz

Kasımpaşa – Galatasaray Maçı Saat Kaçta? Hangi Kanalda?

Kasımpaşa – Galatasaray Maçı Saat Kaçta? Hangi Kanalda?

Süper Lig heyecanı tüm hızıyla sürerken futbolseverlerin gözü kulağı haftanın en kritik mücadelelerinden birine çevrildi. …