SON ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ TRANSFER ATAĞINA GEÇTİ

son sampiyon besiktas transfer atagina gecti 3buyukler

Süper Lig’in son şampiyonu Beşiktaş 2021 – 2022 sezonunun transfer çalışmalarına hız kazandırdı. Kulüp Başkanı Ahmet Nur Çebi ve teknik direktör Sergen Yalçın gelecek sezonun planlamasını yapmak için bir araya gelecek. İlk önceliğin genç hocanın sözleşmesinin yenilenmesine ayrılan transfer atağının ardından hem iç transfer hem dış transfer çalışmalarında ivme artırılacak.

2020 – 2021 futbol sezonunun hem Spor Toto Süper Lig hem de Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu Beşiktaş, gelecek sezonun transfer çalışmaları için gaza bastı. Takıma çifte şampiyonluk yaşatan teknik direktör Sergen Yalçın’ın sözleşmesi yenilenirken, takımdan ayrılacak oyuncuların belirlenmesiyle kadroya kazandırılması planlanan futbolcular ile görüşmeler başlayacak.

Aboubakar, Ghezzal ve Rosier Öncelikler Arasında

2020 – 2021 sezonunun sona ermesiyle birlikte Beşiktaş’la sözleşmeleri sona eren Vincent Aboubakar, Rachid Ghezzal ve Valentin Rosier öncelikler listesine eklendi. Yönetimin ağırlık verdiği futbolcuların takımda kalıp kalmayacaklarının belirlenmesinin ardından yeni transfer çalışmalarına hız kazandırılacak.

Aboubakar’ın Takımdaki Durumu Kritik

Beşiktaş Yönetimi, transfer çalışmalarında ilerlemek için takımdaki durumu kritik oyuncuların gidişatını çözmek istiyor. Bu oyuncular arasında yer alan Aboubakar, kulüple olan sözleşmesi sona ermesine rağmen kontratında yer alan bir madde yüzünden sorun yaşıyor. Sözleşmede bulunan 30 maçlık yükümlülüğü tamamlayamayarak 29 maçta görev alan Kamerunlu forvetin kontratı otomatik olarak uzayamadı.

Maddi sıkıntılardan dolayı 29 yaşındaki futbolcunun ücret talebini karşılayamayan yönetim, 2 milyon Euro garanti ücretin yanında 500 bin Euro bonus teklifinde bulundu. Oyuncunun nihai kararının ardından takımda kalıp kalmayacağı belli olacak.

Hedefte 2 Forvet Var

son sampiyon besiktas transfer atagina gecti 3buyukler 2

Siyah – beyazlı yönetim, Rosier ve Ghezzal’in bonservisine yatırım yapmayı düşünürken, gelecek sezon için 2 yeni forvetle kadrosunu güçlendirmenin peşinde. Bu yüzden bedelsiz oyunculara yönelen yönetim, La Liga ekiplerinden Atletico Madrid ile geçtiğimiz ocak ayında yollarını ayırarak boşa çıkan Diego Costa’yı yakın takibe aldı.

Öte yandan İtalya ekiplerinden Milan’dan ayrılan Mario Mandzukic ve Premier Lig ekiplerinden Crystal Palace ile sözleşmesi sona eren Christian Benteke’yi de forvet transfer listesine ekleyen Beşiktaş, Aboubakar’ın takımdaki durumum netleşmesiyle birlikte 3 golcü oyuncudan ikisi ile imza için masaya oturacak.

Hakkında Mücahit Yılmaz

Mücahit Yılmaz, 3buyukler.com bünyesinde spor yazarı olarak görev yapan deneyimli bir içerik üreticisidir. Özellikle Türk futbolu ve büyük kulüpler üzerine hazırladığı analizler, maç değerlendirmeleri ve güncel spor içerikleriyle okuyucularına tarafsız ve akıcı bilgiler sunmaktadır. Spor gündemini yakından takip ederek kaliteli ve özgün içerikler üretmeyi hedefler.

Ayrıca inceleyebilirsiniz

Kasımpaşa – Galatasaray Maçı Saat Kaçta? Hangi Kanalda?

Kasımpaşa – Galatasaray Maçı Saat Kaçta? Hangi Kanalda?

Süper Lig heyecanı tüm hızıyla sürerken futbolseverlerin gözü kulağı haftanın en kritik mücadelelerinden birine çevrildi. …