Beşiktaş’ın Attığı Son Adımlar

besiktasin attigi son adimlar 3buyukler

Spor Toto Süper Lig’in 2020 – 2021 sezonunu ve Ziraat Türkiye Kupası’nı başarı ile tamamlayarak kupaları müzesine götüren Beşiktaş, gelecek sezonun hazırlıklarına devam ediyor. Hatırlanacağı üzere siyah beyazlı yönetim, uzun görüşmelerin ardından sözleşmesi sona eren ve anlaşmazlık yaşadığı teknik direktör Sergen Yalçın ile bilrikte yeniden anlaşma sağladı. Bu anlaşmaya göre tecrübeli teknik adam, 1 yıl Beşiktaş’ın başında duracak.

Öte yandan siyah beyazlı takım, önümüzdeki sezonda Şampiyonlar Ligi’ne direkt olarak katılacak. Bu yüzden geçen seneye nazaran daha kaliteli, daha güçlü ve daha fazla alternatifi olan bir kadro kurmak isteyen Beşiktaş, teknik direktör Sergen Yalçın’ın raporları doğrultusunda çalışmalarını hızlandırdı.

besiktasin attigi son adimlar 3buyukler 2

Beşiktaş’ın Transfer Planları

Beşiktaş, gelecek sezon için bir yandan takıma yapılması gereken takviyeleri belirlerken, diğer yandan da sözleşmesi sona eren ve kiralık olarak başka takımlarda oynadıktan sonra siyah beyazlılara geri döenen futbolcuların son durumuna karar verecek. Yapılacak bu değerlendirmelerde hiç şüphesiz Türkiye Futbol Federasyonu’nun gelecek sezon için almış olduğu 8+6 şeklindeki yeni yabancı kuralı da oldukça etkili olacak.

Başka bir deyiş ile Beşiktaş, ağırlıklı olarak yabancı futbolcuları ile yollarını ayıracak. Bu bağlamda geride bıraktığımız 2020 – 2021 sezonunu başka takımlarda kiralık olarak geçiren ve Beşiktaş’taki performansları da göz önünde bulundurulduğunda gidecek olan adaylar arasında olan futbolculardan ilk ikisi Tyler Boyd ve Jeremain Lens oldu. Bu iki futbolcunun yanı sıra Douglas’ın da takımdan gönderilmesi bekleniyor.

Beşiktaş Gelecek Olan Teklifleri Değerlendirecek

besiktasin attigi son adimlar 3buyukler 3

Beşiktaş’ta gelecek sezonun hazırlıkları devam ederken, takımdaki bazı futbolcuların durumu da yavaş yavaş netlik kazanıyor. Gelecek sezon takımda düşünülmeyen futbolculardan biri de Adem Ljajic oldu. Özellikle teknik direktör Sergen Yalçın, 29 yaşındaki orta saha oyuncusu için takımda kalması adına olumlu bir rapor vermedi.

Bu yüzden siyah beyazlı yönetim, Sırp futbolcu Adem Ljajic için gelecek olan bütün teklifleri değerlendirecek. Öte yandan kiralık olan sözleşmeleri sona eren ve Beşiktaş’a geri dönen Güven Yalçın ve Umut Nayir de gelecek sezon için takımda düşünülmeyen futbolcular arasında yer alıyor.

Ayrıca inceleyebilirsiniz

Kasımpaşa – Galatasaray Maçı Saat Kaçta? Hangi Kanalda?

Kasımpaşa – Galatasaray Maçı Saat Kaçta? Hangi Kanalda?

Süper Lig heyecanı tüm hızıyla sürerken futbolseverlerin gözü kulağı haftanın en kritik mücadelelerinden birine çevrildi. …