Süper ligin şampiyonluk favorilerinden birisi olan siyah beyazlı takım Beşiktaş lig de ve Avrupa da yoluna emin adımlar ile devam ediyorlar.
Siyah beyazlı takım yeni sezon öncesinde kadrosunda düşünülmeyen isimler ile yollarını ayırırken yeni isimler ile de kadrosunu güçlendirdiler.
Kara kartal süper lig de yeni sezonu Fatih Karagümrük deplasmanın da açan siyah beyazlı ekip Beşiktaş iyi bir giriş yaptılar. Kara kartal konuk oldukları Fatih Karagümrük deplasmanın da tek gol ile Gedson Fernandes ‘İn ayağından gelen gol ile sahadan 1 – 0 galip ayrılmayı başardılar.
Sezonun ikinci haftasında ise kendi sahasında Pendikspor karşısında sürpriz 2 puan kaybeden kara kartal milli ara öncesinde ise kendi sahasında konuk ettikleri Sivasspor u 2 – 0 mağlup ederek araya galibiyet ile girmiş oldular.
UEFA Konferans liginde ise siyah beyazlı takım Beşiktaş elemeleri geri de bırakarak grup aşamalarına kadar geldiler ve iki kulvarda da yoluna emin adımlar ile devam ediyorlar.
Avrupa da transfer dönemi kapansa da kısa süre daha Süper lig de devam eden transfer sürecinde siyah beyazlı takım Beşiktaş transfer çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Bu sezon da devam eden 8 + 3 kuralına göre yerli yelpazesini çeşitlendirmek isteyen siyah beyazlıların son olarak 30 yaşındaki hücum oyuncusu Deniz Türüç’ün transferi için bastırdığı öğrenildi.
Kariyerine İstanbul ekibi Başakşehir de devam eden tecrübeli isim için siyah beyazlılar devreye girmiş olsa da İstanbul ekibin de Emre Belözoğlu ayrılığı sonrasında takımın basına getirilen Çağdaş Atan bu transfere de izin vermiyor.

ŞENOL GÜNEŞ DENİZ TÜRÜÇ’Ü ÇOK İSTİYOR
Siyah beyazlı takım da tecrübeli teknik direktör Şenol Güneş’in listesi doğrultusunda transfer görüşmelerini sürdüren yönetim yerli yabancı birçok isimle görüşüyor.
Deneyimli hocanın yerli yelpazesini genişletmek için istediği isimlerden Tayfur Bingöl ile anlaşma sağlanmıştı.
Tayfur Bingöl hamlesi sonrasında ise bir diğer isim Deniz Türüç oldu.
Kara kartal 30 yasındaki tecrübeli isim Deniz Türüç için de Başakşehir ile görüşmeler yoğun şekilde devam ediyor. Takas pazarlıklarından olumlu sonuç çıkmadı. Beşiktaş kontrat yılında oyuncunun bonservisi için maksimum 600 bin euro düşünüyor.
Siyah beyazlı takım Beşiktaş İstanbul ekibine teklifini iletirken son karar Başakşehir’de.
İstanbul ekibinde Çağdaş Atan ın takımın basına geçmesi ile bu transfere izin vermediği haberleri çok fazla konuşuluyor ki bu transferin önünü açması da çok zor.

DENİZ TÜRÜÇ ÇOK YÖNLÜ OYUNCU
ı Deniz Türüç kariyerinde Twente, De Graafschap, Fenerbahçe, Go Ahead Eagles, Kayserispor ve Başakşehir’de oynadı. 407 mücadelede 62 defa fileleri havalandırdı. 50 de asist yaptı. Saha içinde problem çözücü bir oyuncu olduğu kadar görev verildiğinde her iki kanatta orta alanda sol bekte bile görev ala bilen bir oyuncu.
Üç Büyükler Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe Haberleri