Beşiktaş’ın Rosier Başarısı

besiktasin rosier basarisi 3buyukler

Geçtiğimiz sezonu çifte kupa ile tamamlayan siyah beyazlılar Valentin Rosier ile transfer konusunda mutabakata vardı. Sırada ise ünlü oyuncunun takımını ikna etmek var. Bu nedenle siyah beyazlılar, Sportig Lizbon ile iletişime geçildi.

Teknik direktör Sergen Yalçın

Gelecek sezona hızlı bir giriş yapmak isteyen Beşiktaş yönetimi transferlere son hızla devam ediyor. Yönetim kadroyu güçlü tutmak adına transferlerin yanında teknik direktör meselesini masaya yatırdı.

Kara kartallara şampiyonluk kupasını getiren ünlü teknik direktör Sergen Yalçın ile anlaşması biten yönetim vakit kaybetmeden başarılı hoca ile görüşmelere başlamıştı. Sezonun yorgunluğu ile kendini Çeşme’ye atan Yalçın takım ile ilk görüşmeleri de Çeşme’de yaptı.

Beşiktaş yönetimi tecrübeli hocaya 2+1 senelik sözleşme teklif etti. Ancak Yalçın yönetimin bu teklifini kabul etmeyerek süreyi 1 yıl yapalım dedi. Yalçın’ın takımı uzun süreli teknik direktörlük yüzünden tazminat durumları ile karşı karşıya bırakmak istemediği öğrenildi.

1 yıllık teklifi oldukça olumlu karşılayan yönetim tecrübeli çalıştırıcı ile bir an önce anlaşmayı imzalamak istedi. Başarılı hocaya 15 – 20 milyon TL değerince ücret teklif edildiği söyleniyor. Yalçın geçen sezon ise 7 milyon TL ücret almıştı.

besiktasin rosier basarisi 3buyukler 3

Çeşme tatilinin ardından İstanbul’a dönecek olan başarılı teknik adam ile imzaların en kısa zamanda atılacağı bildirildi.

Kadroda gelişmeler

 Takımın şampiyonluğunda büyük katkısı bulunan başarılı futbolcu Rosier, takımın öncelikleri arasında. Rosier ile birlikte Ghezzal’i de takımda tutmak için büyük çaba sarf ediliyor. Bu şartlar dahilinde hareket eden yönetim Rosier ile sıcak temasları sonucunda başarılı oyuncu ile anlaşmaya vardı.

Başarılı oyuncu da zaten her fırsatta Türkiye’de kalmak istediğini belirtiyordu. Rosier’in bu isteğinden güç alan takım yönetimi Sportig Lizbon ile görüşmelerini kendinden emin bir şekilde sürdürüyor.

Bonservis sorunu

besiktasin rosier basarisi 3buyukler 2

Ancak Beşiktaş’ın Rosier’in bonservisi ile ilgili bir opsiyonu bulunmuyor. Lizbon’da forma şansı bulamayan genç futbolcu Beşiktaş tarafından uygun bir bedelle takımda forma giymeye devam ettirilmek isteniyor.

Beşiktaş, Rosier’in bonservis ücreti hakkında Lizbon ile anlaşmaya varamadığı takdirde, Portekizli takım Lizbon’a alternatif bir teklif ile gidecek ve başarılı oyuncunun Beşiktaş’ta bir yıl daha oynaması için teklif verecek.

Ayrıca inceleyebilirsiniz

Beşiktaş – Kasımpaşa Maçı Saat Kaçta? Hangi Kanalda?

Beşiktaş – Kasımpaşa Maçı Saat Kaçta? Hangi Kanalda?

Trendyol Süper Lig’in 27. haftasında Beşiktaş ile Kasımpaşa karşı karşıya geliyor. 19 Mart 2026 tarihinde …