Yeni tip koronavirüs salgını sebebiyle tüm liglere süresiz olarak ara verildi. Bu süreçte Süper Lig ekipleri de yeni sezon hazırlıklarına başladı. Galatasaray’da da her ne kadar takımın Teknik Direktörü Fatih Terim durumdan olumsuz etkilenmiş ve koronavirüse yakalanmış olsa da, hazırlıklarına tam gaz devam etmeye devam ediliyor.
2020-2021 sezonu için hazırlıklara başlayan Galatasaray ekibi, kadro mühendisliği hazırlıklarına tecrübeli teknik adam Fatih Terim ile başladı. Bu süreçte cimbomda yaşanan bir ayrılık ise Nagatomo ile oldu. Japon oyuncu yerine geçmesi planlanan diğer bir isim ise PSG’nin yıldızı Layvin Kurzawa.
Salgın hastalık sürecinden önce sarı kırmızılılarda önümüzdeki sezon için PSG ekibinin yıldız sol bek mevki oyuncusu Layvin Kurzawa ile ilgili transfer iddialarının gerçekleşeceği düşünülüyor. Fakat yeni tip koronavirüs sürecinde söz konusu iddianın devamının gelmemesi transfer olasılığını da yarıya düşürdü. Bu durumda PSG ekibindeki yıldız oyuncu için yeni sözleşme önerisinin olmaması ve onun yerine de Porto’daki Alex Telles isminin olacağı tahmin ediliyor.
Telles Karşılığında Kurzawa
Süreç içerisinde 27 yaşındaki Fransız sporcunun isminin tekrar aslanlarda gündeme geleceği de tahmin ediliyor.
Söz konusu transfer gerçekleşirse de, Porto ekibinin anlaşması gereği, satış karının yüzde 10’unu Galatasaray kasasına teslim edecek. PSG’ye Telles’in gitmesi durumunda sarı kırmızılılar da Kurzawa’nın maliyetini böylelikle çıkarmış olacak.
Comments are closed.