Yeni sezon için hazırlıklar konusunda çalışmalarını hızlandıran Galatasaray, bomba transferini duyurdu. Sarı kırmızılı kulübün efsane isimlerinden biri olan Arda Turan, resmen cimboma geldi.
Süper Lig’de gelecek sezon hazırlıkları hızlı bir tempo ile devam ederken, kulüpler de kendi iddialı kadrolarını kurmanın peşine düştü. Ekonomik sıkıntının özellikle büyük anlamda sıkıntı yarattığı dönemde, Galatasaray ise kemik kadrosunu kurmanın peşine düştü.
Devre arası transfer sürecinden bu yana Galatasaray ile adı sık sık anılan efsane milli futbolculardan Arda Turan da, resmen sarı kırmızılı kulüple anlaştı.
Açıklamayı Mustafa Cengiz Yaptı
Transferi duyuran ise Galatasaray Spor Kulübü oldu. Yetiştirdiği oyunculardan biri olan Arda Turan ile anlaşmaya varan kulüp, takımını güçlendirme çalışmalarına ise devam etmeye kararlı görünüyor.
Bizzat Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz tarafından duyurulan transferin ardından, kulüp tarafından da özel bir video hazırlandı.
‘Yuvana hoş geldin Arda Turan’ başlığı ile paylaşılan video, kısa sürede büyük beğeni toplarken, en fazla konuşulan konu başlıklarında ilk sırada yer aldı.
Başkan Mustafa Cengiz’in evine gelen ve 1+1 yıllık sözleşmeye imza atan başarılı oyuncunun transferinde teknik heyetin yazılı ve sözlü isteğinin etkili olduğu öğrenildi.
Başkan Cengiz, yapmış olduğu açıklamada, teknik ekibin yazılı ve ısrarlı isteği üzerine Arda ile anlaşmaya varıldığını da belirtti.
Güncel Yazılar
- Giresunspor’da İrfan Buz Dönemi Resmen Başladı
- Jorge Jesus Fenerbahçe İçin Corinthians’ı Reddetti
- İrfan Can Eğribayat’ın Talipleri Artıyor
- Fenerbahçe Kanatlara Takviye Yapmak İstiyor
- Trabzonspor Konya Deplasmanından Eli Boş Dönüyor
- Thy Euroleague’de Olaylı Gece
- Beşiktaş Ümraniyespor’u Zorlanmadan Geçti
- Dries Mertens Önümüzdeki Sezon Da Galatasaray’da Olacak
- Manchester City 4 – 1 Arsenal
- İstanbulspor – Giresunspor Maçı Alt Sıralar Adına Bir Hayli Önemli!
- Başakşehir Giresunspor’u Farklı Mağlup Etti
- Süper Lig’in 31. Haftası Bol Gollü Maçlara Sahne Oluyor
- Okan Buruk ile Galatasaray Parlıyor
- Fatih Karagümrük’ün Golcüleri İş Başında
- Kayserispor – Kasımpaşa Maçından Gol Sesi Çıkmadı
- Mert Günok Son Dönemin Parlayan Yıldızı Oldu
- Süper Lig’de 29. Hafta Sona Erdi
- İstanbulspor 1 – 0 Başakşehir
- Beşiktaş Transfer Dönemini Verimli Geçirdi
- Sacha Boey Sezon Sonu Ayrılmak İstiyor
Comments are closed.